Lessen


Vanuit mijn opleiding aan de klassieke Academie in Groningen kan ik diverse technieken aanbieden op het gebied van tekenen en schilderen, waarin thema’s aan bod komen, zoals vormstudie, tonaliteit (licht/donker), perspectief, compositie en kleur. De lessen zijn individueel en op elk niveau te volgen. Soms werk je een paar weken aan hetzelfde en uiteraard is er ruimte voor vrije expressie.

In overleg kunnen we ook een model inhuren of eens keer lekker naar buiten gaan met de schildersezels.

 

Er zijn 3 semesters per seizoen. Je schrijft je in per semester. Een semester bestaat uit 10 lessen. Klik hier voor actuele agenda. De lessen duren twee en half uur en worden gegeven in mijn atelier in Steenwijk. Incl. Koffie/thee met wat lekkers erbij. klik hier voor de prijs.

 

Gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en geen restitutie tenzij er ruimte is in een andere groep in hetzelfde semester.

 

Losse les mogelijk als er plek is. 

 

Schilderlessen voor de jeugd (12 tot 18 jaar)

Anderhalf uur durende lessen op de donderdagmiddag. klik hier voor actuele agenda. in een blok van 10 lessen (incl. materiaalgebruik) komen de thema's aan bod zoals vormstudie, tonaliteit (licht/donker), perspectief, compositie, kleuren mengen. en nog veel meer. We werken met verschillende materialen. houtskool, krijt, fineliners, inkt, aquarel, acrylverf, olieverf op waterbasis.

We gaan gezamenlijk werken aan een thema en na afloop bewonderen we elkaars werk. Hier kan je veel van leren. Niets is fout, je bent tenslotte bezig met een creatief proces....